Schermopname (556)

Zichtverbreders instructeurscursus

Wanneer je alle cursussen hebt gevolgd die bij deze route horen (Touch for Health, Zicht op Woord- en Leefblind 1 en 2, Krachtenspel), dan kun je instructeur worden in deze prachtige materie. In deze instructeurscursus komen alle theoretische en praktische achtergronden samen.
De Zichtverbreder leert al dit mooie materiaal over te brengen op aankomende cursisten.
Zij/hij heeft didactische vaardigheden en weet te prikkelen om het lesmateriaal op een plezierige en begrijpelijke manier te presenteren voor de groep.
Cursisten worden uitgenodigd om te oefenen met het lesmateriaal en korte presentaties voor te bereiden en te geven voor de groep. 

De Zichtverbreder kan een lesprogramma en tijdschema opzetten binnen de beschikbare tijd, kan vragen van cursisten beantwoorden, uitleg geven over hoe de testresultaten kunnen leiden naar het persoonlijke verhaal van de cliënt. 

Zij/hij weet hoeveel uren er staan voor het geven van deze cursussen en kan d.m.v. een goede P.R. cursisten werven.
Deze cursus wordt gegeven door Els Jansen, ‘geassisteerd’ door de grondlegster van deze prachtige methode, Coby Schasfoort. 

  • Aantal lesuren: 40
  • Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1-4, Woordblind, Leefblind 1, 2 (en evt.3), Krachtenspel.

 Wil je deze cursus volgen? Kijk hier voor cursusdata en verdere info, of stuur een email. De kosten voor deze 5 daagse cursus bedragen E 595,- excl. verblijfskosten en vindt plaats in Velp (Gld).